LetsGoPersonal_Hoodies
Scholen

Eco-Friendly : uitgekozen met zorg

Ecologie is zonder twijfel ook belangrijk voor u, u wil trouwens een boodschap rond duurzaamheid uitdragen naar uw leerlingen of studenten.

Naast het efficiënt opzetten van de organisatie en bestelling van uw sportkleding, heeft Let’s Go Personal alle leveranciers en producten met de nodige aandacht uitgekozen.  Enkel diegene die ecologisch verantwoord textiel kan leveren, komt in aanmerking voor een samenwerking.

Ook het productieproces is opgezet met het oog op het vermijden van verspilling.  De producten worden slechts besteld en bedrukt bestelling per bestelling,
volgens het principe van drop-shipping.

Bij deze werkwijze regelt Let’s Go Personal het hele fulfilment-proces, van voorraad houden, personaliseren en verpakken tot verzending. Je hoeft zelf dus voorraden in te kopen. Uw gepersonaliseerde webwinkel is alleen de toonbank.  Als uw leerling of student iets bij u bestelt, regelt Let’s Go Personal de afhandeling tot aan de voordeur van de leerling, tot op het dichtsbijzijnde afhaalpunt of tot in de school, in ieder geval geïndividualiseerd maar ‘verantwoord’ verpakt.

Geen onnodige en dure voorraden meer, geen onnodig transport …
… en dus geen verspilling. En bovendien veel sneller !