Let'sGoPersonal_KeuzeconceptenBedrijven
Bedrijven

Keuzeconcepten zijn dé trend

We zijn met ons allen net de corona-periode doorgekomen, maar kampen nu met een energiecrisis, een tekort aan grondstoffen, maar vooral ook met krapte op de arbeidsmarkt.

Dit beïnvloedt hoe bedrijven omgaan met hun werknemers.  Over de hele wereld staat welzijn hoog op de agenda van ondernemingen die geven om mensen, en bedrijfsleiders beseffen dit maar al te goed. Ze zijn continue op zoek naar manieren om de band te versterken met hun werknemers.

Door een positieve en permanente cultuur van waardering op te bouwen, ontstaat een (h)echte band. Een bedrijf heeft dan ook méér ‘geefmomenten’ ingpland.  Werkgevers willen hun personeel regelmatiger waardering schenken en zo ontstonden de ‘geefmomenten’, een trend uit de corona-periode die zich blijkt door te zetten.

Steeds méér bedrijven werken met gepersonaliseerde webshops in, en wordt het keuzeconcept ingezet.  Vaak is dit maatwerk, want elk bedirjf wenst anders hierop in te zetten.

Let’s Go Personal heeft hiervoor de oplossing: een standaard webshop of tool die met een paar klikken gepersonaliseerd kan worden. De instapdrempel wordt zo een pak lager gelegd , waardoor het concept dadelijk beschikbaar wordt voor alle bdrijven.

Ook voor de inhoud van de webshop biedt Let’s Go Personal oplossingen, waardoor ook duurzaamheid één van de drijfveren van het keuzeproces wordt.  In overleg met het bedrijf wordt bepaald welke productcategorieën, budgetten, kwaliteit en duurzaamheid ingezet worden.  Binnen dit kader zoekt Let’s Go Personal naar verrassende, handige, unieke en specifieke artikels die perfect bij de bedrijfsfilosofie aansluiten.